Thema's

Welke thema's spelen bij jou?

Als mens krijg je met veel verschillende thema’s en levenskwesties te maken. Van hele prettige onderwerpen tot issues waar je heel verdrietig van wordt of die je zelfs blokkeren. Een groot aantal hiervan staan hieronder aangegeven, thematiek die ter sprake kan komen tijdens mijn coachingssessies. Als je dat wenst en we er samen achter willen komen of daar een frictie zit. 

Wat kan ik hiervan leren?

Ik werk vanuit het weten dat wanneer je met andere ogen naar jouw klachten, thema’s en levenskwesties kijkt, en jij jezelf de vraag durft te stellen: ‘Wat kan ik hiervan leren?’ er opeens een hele andere werkelijkheid ontstaat. Daarom is het zo belangrijk om meer zelfkennis en zelfbewustzijn te ontwikkelen. Ik ben er voor je om je hierin te begeleiden bij vragen op alle levensgebieden, of het nu gaat over je gezondheid, relaties, werk of spirituele groei. 

Persoonlijke ontwikkeling

Door met jou te praten over bepaalde vragen die spelen in jouw leven, begeleid ik je naar een prachtige vorm van persoonlijke ontwikkeling waarbij jouw bewustzijnsgroei een belangrijke plaats inneemt. Tijdens mijn coachingstraject sta je in verbinding met je lichaam, je gevoel en staat jouw intuïtie centraal. Waardoor jij meer vertrouwen, waardering en acceptatie voor jezelf kan ontwikkelen. Een effectieve vorm van persoonlijke ontwikkeling dus waarbij je echt ‘in je kracht’ komt te staan.kwesties

Iedereen heeft zo zijn eigen reden

Tevens bied ik het programma COOL aan. En ook daar zie ik dat iedereen die wil afvallen zijn eigen redenen heeft, zijn eigen ‘levenskwesties’. In het Cool-programma zet ik jouw persoonlijke doelen centraal en blijf ik twee jaar jouw gids. Binnen de groep geef je elkaar steun en inspiratie, maar heb je ook gesprekken apart met mij. Je leert hoe je lichaam en je brein samenwerken, je kiest gewoontes die bij je passen. Zo kom je steeds dichter bij je doel.