Skip to content

Je Moet Niks®

Je Moet Niks®

Je Moet Niks®

Je Moet Niks is een training die eigenlijk voor iedereen nuttig en helpend is! Het is een training die als uitkomstmaat heeft: ‘het vergroten van jouw mentale fitheid en daarbij behorend gezond gedrag wat jou verder helpt te komen bij een leven waarin je kunt doen wat echt belangrijk is voor jou, met wie belangrijk is voor jou, ondanks alle ongemak die je in het leven ervaart, zowel intern ongemak als ongemak wat vanuit de buitenwereld op ons afkomt.

Ervaringsdeskundig

Ik ben iemand die graag werkt vanuit mijn eigen ervaringsdeskundigheid. Dat doe ik met alle trajecten die ik begeleid. Deze training heeft mij zelf ook al zoveel gebracht en blijft mij van alles brengen! Ik VOEL meer zelfwaardering, meer behoefte aan zelfzorg en zelfsturing waardoor ik keuzes maak die mij echt verder brengen richting het leven wat voor mij nog waardevoller is als het leven wat ik altijd al heb gehad. Ik kan die keuzes maken juist omdat ik meer zelfwaardering en zelfliefde voel! Ik kan ook anders kiezen omdat ik mezelf allerlei vaardigheden heb aangeleerd met deze training. Zo kan ik ook als ik ongemak voel, bijvoorbeeld door negatieve gedachten, gevoelens, fysieke klachten, bewust kiezen om hier anders op te reageren dan ik altijd heb gedaan en brengt dat me elke keer wat meer bij al die dingen die voor mij zo belangrijk zijn in mijn leven!

Dit gun ik iedereen!!

Daar waar de andere trajecten zoals COOL en Kundalini Activaties een heel specifieke doelgroep aanspreken, is dit traject echt voor iedereen heel leerzaam, nuttig en helpend!

Wat kan het je brengen?

 • Bewust genieten van de (kleine) dingen in het leven
 • Je tevreden voelen over het leven dat je leidt’
 • Leren omgaan met negatieve gevoelens en (pieker) gedachten
 • Verslavingen doorbreken
 • Betere keuzes maken en hier naar handelen
 • Balans creëren in je leven
 • Controle loslaten
 • Je relaties versterken
 • Zelfwaardering, zelfliefde, zelfzorg en zelfsturing vergroten
 • Nog meer doen wat jij belangrijk vindt

Heb je interesse, neem contact op met me: via mail (jhermsen@enjoyyours.nl), telefoon of whatsapp: 0652641393

Wil je je aanmelden, gebruik dan deze link: 

https://jemoetniks.plugandpay.nl

Mentaal en fysiek fit op jouw manier

Je moet Niks® is ontwikkeld door dr. Heidi Stiegelis en is een op ACT gebaseerde leefstijlcursus. Hiermee is de cursus wetenschappelijk onderbouwd. Met Je Moet Niks® ga je jouw brein trainen, zodat je je leven lang bewuster bent van de keuzes die je maakt. In de cursus train je zes vaardigheden die jou helpen te doen wat jij belangrijk vindt in de aanwezigheid van mogelijk ongemak. Deze vaardigheden zijn: opmerken, benoemen, bevestigen, verbinden, bij-sturen en belonen. De cursus is zo succesvol omdat het de enige leefstijlcursus is die rekening houd met de aspecten van het mens zijn.

Wil je graag meedoen?

 • Je meldt je aan via de aanmeldlink die je onderaan deze pagina vindt.
 • Je start met het volgen van de online video cursus. In korte duidelijke video’s leer jij de theorie begrijpen en kun je starten met oefenen.
 • Ik bel je binnen twee werkdagen na aanmelding om de eerste coachsessie in te plannen
 • Na het volgen van de online video cursus volg je bij mij 5 coachsessies. Deze sessies duren één uur en vinden om de twee weken plaats. In deze afspraken begeleid ik je in heldere en concrete stappen zodat jij na deze cursus zelf verder kan met wat je hebt geoefend. De coach afspraken kunnen “face to face” zijn of via Teams.
 • Vooraf aan de online video cursus kun je ook nog gebruik maken van het boek “Je Moet Niks”. Het boek kun je ook bestellen bij het aanmelden, wel zo makkelijk.
 • Na aanmelding krijg je  toegang tot de Je Moet Niks-Community, deze is gratis en je krijgt je voor onbepaalde tijd toegang.

CRKBO erkend

De cursus is CRKBO erkend. Dat wil zeggen dat medewerkers de cursus vergoed kunnen krijgen uit het opleidingsbudget. Door de CRKBO registratie is de cursus vrijgesteld van BTW. 

Investering

De prijs voor de online video sessies en de vijf coachafspraken is €674 (vrijgesteld van BTW). Aanmelden kan via deze link. Na aanmelding kun je gelijk starten.