Skip to content

Kundalini energie

Wat is Kundalini?

Kundalini energie is een oeroude levensenergie die iedereen meekrijgt bij zijn of haar geboorte. Volgens het boeddhisme ligt deze energie, wanneer de foetus in de baarmoeder vormt begint te krijgen, opgerold aan de basis van de ruggengraat. Deze energie kan tot de dood onderaan de ruggengraat opgerold blijven liggen, wanneer het terugkeert naar de bron. Echter, deze krachtige energie kan ook geactiveerd worden. Deze activatie kan spontaan gebeuren, zonder dat men op dat moment beseft wat er gebeurt (Spontane Kundalini ontwaking), ook kan het door meditatie of yoga geactiveerd worden. Tenslotte kan deze prachtige energie ook door een leraar worden ontwaakt, deze leraar heeft zelf het hele pad al doorlopen en kan dan een Shaktipat (energie-overdracht) geven.

Waarom zou je dit willen laten activeren?

Een ontwaakte Kundalini kan wonderbaarlijk mooi zijn! Het helpt de mens het hogere bewustzijn te ervaren, het hart te openen, de trilling te verhogen, te herinneren dat we HEEL zijn, de verbinding met ons echte ik te herstellen en weer te kunnen verbinden met bijvoorbeeld de natuur. Uiteindelijk is alles met elkaar verbonden, we zijn het alleen vergeten doordat we vervreemd zijn geraakt van wie we werkelijk zijn, puur bewustzijn!

Relatie tussen Kundalini en Janneke?

6 jaar geleden heb ik een spontane Kundalini ervaring mogen meemaken, ik wist niet wat me overkwam maar mijn lichaam maakte bewegingen, ik maakte geluiden en voelde sensaties door mijn hele lijf die ik nog nooit gevoeld had! Alles begon te stromen door mijn hele lijf, geen blokkades die in de weg stonden, het is bijna niet te omschrijven hoe magisch dit voelde! Ik voelde tegelijkertijd zoveel verbinding met mij, ik wist niet eens dat dat mogelijk was, maar ook met de mensen om me heen en de natuur, die voelde aan alsof ik daar bij hoorde.

Ik kwam in een stukje in mezelf waar ik liefde, vreugde, blijdschap, geluk voelde. En dat zat allemaal in mij, huh? Was dat echt mogelijk? Maar ja, het was echt zo want na deze ervaring kon ik dmv meditatie dit gevoel weer keer op keer oproepen en kon ik weer in dat veilige plekje in mezelf komen en de zelfliefde die ik voorheen bijna niet kende, was er nu wel!! Elke keer dat het me weer lukte om in dat fijne plekje te komen in mezelf, steeg mijn gevoel van vertrouwen, het gevoel dat dit nooit meer weg zou gaan en ik er altijd naar terug kon keren!!

Ik kan je vertellen, dit is, op de geboorte van mijn dochter na, de meest wonderbaarlijkste en prachtigste ervaring die ik maar mag wensen en die ik IEDEREEN wens, iedereen die weer de verbinding met zichzelf wil voelen, weer van zichzelf wil en kan houden! Rationeel weten we allemaal dat we van ons zelf zouden moeten houden maar waar het hier om gaat is dat je het daadwerkelijk weer mag VOELEN en daar gaat het om, vanuit je hart voelen dat je het waard bent, dat jij helemaal goed bent zoals je bent!

Die ervaring 6 jaar geleden heeft mijn leven zoooo ontzettend veranderd in positieve zin, ik ben zooooo dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken! Ik voel dan ook dat het mijn missie hier op aarde is om andere mensen te helpen om ook weer bij die verbinding met zichzelf en zelfliefde uit te mogen komen. Ik wist alleen nooit hoe, dat weet ik pas sinds kort. Daarom heb ik de opleiding gedaan tot Kundalini Energie Activator bij Pepita Luijten zodat ik bij iedereen die daar behoefte aan heeft en daar aan toe is, deze prachtige oeroude levensenergie kan activeren!!!

De kosten van een sessie (duurt ongeveer 2,5 uur) bedragen 175 euro incl BTW.

Misschien is het tijd om te zien
wie je bent
om te voelen wat je nodig hebt
om te ervaren wat je verbergt van het leven
van jezelf
kus jezelf wakker
het is tijd om je plaats in te nemen